Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ- AGROTICA 2010


Στης 3 με 7 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η Αγροτικα 2010 στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης και μεταξύ άλλων θα υπάρχουν και εκθέτες μελισσοκομικών ειδών .
Με την ευκαιρία αυτή θα γίνει συνάντηση για κρασάκι με καλή παρέα σε κάποιο ταβερνάκι της περιοχής το μεσημέρι της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου .
Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους τους μελισσοφιλους .

7 σχόλια:

evangelos naxios είπε...

πολυ ωραια προταση!!!!Μια θεση στο τραπεζι διπλα στον Φορη(εκεινος κανει διαιτα)εγω για μια ημερα θα σταματησω την διαιτα....με το καλο!

Exagono είπε...

Χρηστακο δηλωνω και γραπτως συμετοχη στη συναντηση,δε θα κατσω διπλα στον Ευαγγελο γιατι τρωει πολυ (εγω οχι με το νου μου).θα ψαξω για κανενα ταβερνακι κοντα.

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Είναι λίγο πρόβλημα ο δρόμος για μας κάτω απ τα Τέμπη αλλά ως τότε θα δούμε.
Θα μου πεις είναι και το τρένο.
Καλό βράδυ.

MELITASOS είπε...

ΧΡΗΣΤΟ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΦΟΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΩ ΛΙΓΟ

ΡΟΥΛΗΣ ΧΟΥΡΜΟΥΖΗΣ είπε...

ΧΡΗΣΤΟ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΦΟΡΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ !!!

evangelos naxios είπε...

Καλημερα σε ολα τα αγαπητα παιδια!Εκτυπωσα τις δηλωσεις σας,δεν πιστευω να ενοειτε οτι κανετε διαιτα για σημερα και εκεινη την ημερα να θελετε να φατε οσο εγω που δηλωσα οτι μονο για εκεινη την ημερα θα φαω(θα εχω και τον Θανο και τον Κωστα )οποτε θα μπορω να πιω,ουτε αλκοτεστ.....εαν θελετε να μας πισετε για την διαιτα να ερθετε χορτατοι,ενω εμεις θα κανουμε τοσα χιλιομετρα απο Κατερινη,ο Χρηστος απο Καβαλα,ο Ανθιμος απο Γιανιτσα(ευτυχως δεν τρωει),εμεις θα τα καψουμε....

IxNiLaTiS είπε...

Χα !! οι αγρότες σαμποτάρησαν μόνοι τους την έκθεσή τους, αφού είχαν κλειστούς τους δρόμους. Τί να πεί κανείς;;;